Productspecificatie

Productnaam
Kersenflap met slagroom
Afbeelding
Ingredienten
TARWEbloem, slagroom(MELK), roomboter(MELK), water, kersen, suiker, dextrose, zetmeel (gemodificeerd), kersensap (concentraat), zout, TARWEzetmeel, Gedeeltelijk Gehard Plantaardig Vet(gedeeltelijk gehard plantaardig vet (palm)), Aroma(aroma), Conserveermiddel(E202 (kaliumsorbaat)), Emulgator(E471 (mono- en diglyceride van vetzuren)), Kleurstof(E160a (carotenen)), LUPINEmeel, Meelverbeteraar(E300 (ascorbinezuur), E920 (L-cysteïne)), Natuurlijk Aroma(natuurlijk aroma), Plantaardige Olie(plantaardige olie (raapzaad)), Stabilisator(E407 (carrageen)), Verdikkingsmiddel(E406 (agar-agar)), weipoeder(MELK), Zuurteregelaar(E332 (kaliumcitraten), E509 (calciumchloride))
Allergenen
Melk, Gluten, Lupine
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).
Bewaartemperatuur: 5 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 1486 KJ
Energie KCal 354.93 KCal
Eiwit 3.9 g    
Koolhydraten 31 g    
   - Suikers 15 g    
Vetten 24 g    
   - Verzadigd 17 g    
Voedingsvezels 0.6 g    
Zout 0.48 g